Vrouw bevalt van 13 babys zonder keizersnede

Een 42 -jarige vrouw bevalt van 13 gezonde jongens . De artsen in Indiana waren geschokt , en noemde dit de geboorte van een wonderbaarlijk gebeuren. Hieronder een foto: U ziet er 11, de andere 2 konden er niet bij. Zoals vermeld in het ziekenhuis rapport, is Mariya Fernandes bevallen in slechts twee uur tijd.


Maryia en haar man hadden moeite om zwanger te raken. Ze wilden heel graag ouders worden, en besloten een vitro fertilisatie (IVF) te ondergaan. Echter ze kregen meer dan dat ze hadden gehoopt, en  kregen 13 baby’s tegelijk.

De vrouw brak gewoon het wereldrecord door te bevallen van 13 baby’s . En de foto van de artsen en de verpleegkundigen gaat viraal, websites en sociale media waar ze ​​met de 13 baby’s opstaan. Nou ja, de bevalling van de baby’s was normaal en nu is de toestand van hun moeder ook goed. Daarvoor hadden we het nieuws van de geboorte van de negen baby’s in een keer, maar dit is het grootste wereldrecord ooit. We wensen hun een heel fijn en veilig bestaan toe met z’n allen.bekijk de video hieronder

 

Betrapte inbreker [18] veinst verstandsverbijstering door drugsgebruik

“Oudste vrouw ooit heeft jarenlang gelogen, ze was helemaal geen 122”